X

SOHBET HATLARI

İnternet; artılarıyla, eksileriyle iyimi kötümü? hayatımızdaki yeri ve önemi, doğru kullanıldığı zaman birçok faydası olumlu yanları olan bilinçsizce kullanıldığı zaman da
bir okadar zararı vardır hatta tehlike boyutuna dahi varabilen. Evet dünyamız değişiyor bundan çok değil 20 yıl öncesine kadar birçok insanın cep telefonu yada internetle
ilgili hiçbir fikri yoktu. Uzakları yakın eden büyüyen teknolojimizde iletişimin yeri ve önemi çok büyük gerçekten.
Ama tabiki doğru şekilde kullanımıyla doğru kullandığımızda fazlasıyla kendimizi geliştirebileceğimiz kocaman bir dünyanın kapılarını aralayan bir iletişim şeklidir.
Eğerki bu blinçle devam edebilirsek hayatımızın nekadar da kolaylaştığını bir çok alanda da kendimizi geliştirip yetiştirebileceğimizi görebiliriz.
Günümüz dünyasında artık bir bilgiye ulaşabilmek bir saniyelik bir süreç belkil.
Eskiden kütüphanelere gidilirdi sayfa sayfa ansiklopediler karıştırılırdı en basiti bir öğrenci ödevini hazırlamak için dahi günlerini bu bilgilere ayırmaya çalışırdı.
Kaybedilen zaman gerçekten de çok büyük. Şimdi öylemi bir dakika gibi sürede sayısız kaynağa bir tek tuşla ulaşabiliyoruz. Buda fazlasıyla hayatımızı kolaylaştırıyor.
Hem zaman olarak hemde bilgiye ulaşabilme kolaylığı açısından çok büyük artılarını görmekteyiz. İnternet evet ciddi manada bize çok olumlu etkileri olan bir dünya.
İnternetin hayatımıza hızla girmesiyle beraberinde sosyal medya yani facebook,instagram,tivitter yada sohbet hatlarıda iletişim araçları olarak dünyamızda fazlasıyla
yer edinmiştir. Sosyal medya hesaplarının hem eğlenceli yanı hem bir anda yurt içi yurt dışı farketmeksizin tüm dünyaya ulaşabilmenin vermiş olduğu heyecan çok güzel.
Azönce de bahsettiğim gibi doğru kullanımla hayatımızı kolaylaştırıp daha eğlenceli bir hale getiren insan ilişkilerinde önemli bir yere sahip olan iletişim araçları
günümüz dünyasında çok önemli bir yere sahiptir. Ve öylede kalacağa benziyor gün ve gün dahada gelişerek büyüyerek…

Categories: Sohbet Hatları
admin: